Online Dating

floodlight-barVrienden maken regelmatig de opmerking dat ik “online dating” eens moet proberen. Fijn! Waarom niet? Wel: daarom niet! Mijn ervaringen tot hier toe zijn niet zo positief; om de twee jaar probeer ik het wel even uit. Twee jaar terug heb ik kennis gemaakt met “Tinder”: niet echt mijn ding. Je ziet een foto met amper of geen uitleg. Mensen die me kennen weten dat ik eerder op inhoud val dan op uiterlijk, dus Tinder is echt niet mijn ding. Als ik het nog goed voor heb werd er bij Tinder ook nog veel gefoefeld met leeftijden. Twee jaar terug was ik 45 jaar en stond de ‘zoek criteria’ op dames van 35 tot 50 jaar. Ik ben toen verschillende keren aangesproken geworden door dames die een pak jonger waren en een foute leeftijd hadden ingegeven. Maar, dat is dus niet alleen op Tinder zo! Eind November 2016 probeer ik nog eens iets, Badoo . . . en laten we het kort houden. Ook niks voor mij.

Even een grabbel in de reacties van de laatste anderhalve week

  • Frans spreken als je in de buurt van Antwerpen woont . . . en dan ‘plots’ voor familiezaken in Nigeria verblijven?
  • 38 jarige dame ; na 5 regels chatten al vragen om geld te lenen om haar huishuur te betalen (ze zal het terug betalen eind december met de teruggave van de belastingen)
  • Dame is  geboren in België maar woont nu in (vul maar in)
  • Dame zou zou graag willen chatten maar haar GSM kaart is leeg en of ik deze aub wil bijladen.
  • Dame met normale foto’s, 40 jaar, woont in de buurt, praat Nederlands en probeert me af te leiden op een KIK (een variant van messenger) . . . om daar te horen dat ze enkel pay dates doet. (op die anderhalve week kreeg ik een viertal aanbiedingen voor pay dates . . . zijn daar potverblomme geen andere sites voor????)
  • Als je gebrekkig (lees Google translate) Nederlands typt en foto’s hebt die zo uit een glossy magazine (kunnen) komen . . . dan vind ik dat ook héél verdacht.

Bedenkingen in het algemeen

  • Het valt op dat tussen Antwerpen & Sint Niklaas een hoop dames zitten die enkel Engels en/of Frans praten, ook bij niet donker gekleurde personen.
  • Het valt op dat ik behoorlijk wat reacties ontvang van dames die wat verder wonen (West Vlaanderen ed)
  • Online datings sites werken wat beter als je er geld tegen smijt (ik dus 3€ voor één week), maar dan nog kun je extra betalen voor bepaalde diensten.

Zitten er dan geen toffe dames tussen op deze online dating sites/applicaties? Waarschijnlijk wel! Maar ik heb toch het idee dat er veel malafide mensen (merk op: genderloos) zijn, een overaanbod aan mannen en toffe dames die niet weten hoe ze optimaal gebruik moeten maken van deze applicaties.
Allé, ik ga één date proberen, lukt het niet dat sluit ik dit hoofdstuk weer voor twee jaar. Wens met wat geluk toe.

 

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.