Jobs in het waasland.

weeer aan 't werkEen goeie vriend van mij zoekt al enkele jaren een nieuwe job, volgens hem zijn er geen vrije vacatures in het Waasland. Als ik rondkijk moet ik tot de vaststelling komen dat er enige vorm van waarheid in zit; heb je momenteel geen werk en ben je niet kieskeurig dan zul je wel iets vinden. Ben je wat kieskeuriger; dan kom je tot de vaststelling dat er meer keuzes zijn in Brussel. Helaas is hier weinig aan te doen. Een goeie tip? Schrijf je in bij de VDAB en laat je begeleiden, misschien wat minder kieskeurig zijn en manueel eens wat bedrijven bezoeken in de buurt. Als je wilt fietsen naar het werk en de afstand is belangrijk moet je ook eens piepen op  “naar jobs in de haven” en kijken hoe ver het bedrijf is en wat de fiets/moto/bus faciliteiten zijn.

Verder nog even snel een lijstje van bedrijven in de buurt. Definitie van”bedrijven in de buurt”? Bedrijven op Linkeroever (dus niet door de Kennedy-, Waasland of Lievekenshoek tunnel) die regelmatig mensen aan nemen.

(het kan zijn dat de lijst nog wat langer wordt met de tijd 🙂 )

Blijkbaar zijn jobs in de buurt van Beveren-Sint Niklaas ook nog goed. Dan hebben we

Blijkbaar is Y niet de enige die dit artikel leest. Als een job aan de andere kant van het water ook mag :).

Hou er rekening mee dat er gespecialiseerde sites zijn met vacatures, eventueel uit de streek.

  • DOVA Jobs België (Database Online VAcancies)

Het is sowieso een goed idee om het kompas even te bekijken en vergeet ook niet om de streekkrant (laatste katernen) te lezen.

 

Update mei 2017

Update september 2017

Maat, success met je zoektocht!!

Tags: , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.